Τηλεφωνικό Κέντρο 2315 555 555
Doctor Care Πάντα δίπλα σας!

Λίγα λόγια για την εταιρεία


Η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση στον τομέα της, σε όλο το Βαλκανικό χώρο, γεγονός που την τοποθετεί εξαρχής σε ηγετική θέση. Με συνεργάτες και στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους ιατρούς 21 ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της πόλης – δίπλα στο λιμάνι – αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Καλύπτει όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας εξυπηρέτησης σε πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αλλά και στη διαχείριση ειδικών και χρόνιων ασθενειών.

Ταυτόχρονα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαρακτηριστικά απολύτως μετρήσιμα όσον αφορά τη δομή(ανθρώπινοι πόροι και εγκαταστάσεις-υποδομές), τις διαδικασίες (οργάνωση, λειτουργία του οργανισμού και παροχή υπηρεσιών υγείας) και τα αποτελέσματα (των δράσεων και των υπηρεσιών), ενώ η «διαρκής βελτίωση ποιότητας»  αποτελεί καθημερινή πρακτική.

Παρέχει στο κοινωνικό σύνολο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας εστιάζοντας:

  • Στην Άμεση, Αποτελεσματική, Ποιοτική εξυπηρέτηση
  • Στο υψηλό επίπεδο φροντίδας υγείας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος
  • Στην πολύπλευρη ιατρική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού με τη συμμετοχή πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων καθώς λειτουργούν ενοποιημένα 21 ειδικότητες
  • Στην έγκαιρη και έγκυρη ταχεία αντιμετώπιση κάθε επείγοντος περιστατικού
  • Στην ταχύτητα παραλαβής αποτελεσμάτων
  • Στην παρεμβολή-αρωγή των ταμείων ασφάλισης όπου αυτό είναι εφικτό και μόνο όταν είναι λειτουργικό(πχ στη συνταγογράφηση)
  • Στην άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ με ειδικό σχεδιασμό στην πρόσβαση και τις εγκαταστάσεις μας

Ωράριο Λειτουργίας

Η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά

Τώρα τα ραντεβού κλείνονται και ηλεκτρονικά! Πατήστε εδώ.