Στο Doctor Care, στο κέντρο της Αθήνας το τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται, με υπερσύγχρονες θεραπείες από το δερματολογικό τμήμα μας. Μείωση τοπικού πάχους για εμάς αποτελεί ιατρική πράξη και υπάρχει συνεχής δερματολογικός έλεγχος καθ'όλη την διάρκεια της θεραπείας. Το πρώτο και πλέον σημαντικό βήμα, είναι η λήψη του Ιατρικού Ιστορικού και ο πλήρης δερματολογικός έλεγχος για τυχόν σπίλους (ελιές), θυλακίτιδα, αγγειακές ή δερματικές βλάβες, καθώς επίσης ανιχνεύεται και η πιθανή ύπαρξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα
Ιατρικής εφαρμογής μείωσης λίπους σώμα.

 

2 cryoplus  + 4 endola
+ 4 διαιτολόγια με την λιπομέτρηση
 

απο 960€ μονο 350€

Τί είναι το Cryoplus

Το Cryo Sculpt Plus αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αλλά και τις πιο διάσημες μεθόδους λιποκαταστροφής και οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο που αναίμακτα, ανώδυνα, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο αποθεραπείας και με απόλυτη ασφάλεια αντικαθιστά την «παραδοσιακή» πλέον λιποαναρρόφηση.  Το Cryo Sculpt Plus είναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα κρυολιπόλησης που παρέχει οριστική λύση στο επίμονο τοπικό πάχος. Αποτελεί την απόλυτα ενδεδειγμένη μέθοδο σε σημεία που η δίαιτα και η γυμναστική δεν ανταποκρίνονται και θα το βρείτε μόνο στο Doctor Care

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζουμε 
το Cryo Sculp Plus :

soma.png

 

≡ Μπράτσα  ≡ Κοιλιά   ≡ Πλαϊνά Κοιλιάς   ≡ Μηροί – Ψωμάκια  ≡ Μηροί εξωτερικά  ≡ Γόνατα   ≡ Πλάτη

Τί είναι το Endola

Είναι ένα μηχάνημα νέας γενιάς, που συνδυάζει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα, τέσσερις τεχνολογίες, ώστε να έχουμε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Οι τεχνολογίες που παρέχονται στις κεφαλές του Endola, μπορούν να δράσουν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, και μάλιστα με εντάσεις και χρόνους της επιλογής μας, ανάλογα το περιστατικό.

Μπορεί να εφαρμοστούν στο σώμα και το πρόσωπο εξίσου αποτελεσματικά. Η ρύθμιση των διαφόρων παραμέτρων είναι μέγιστης σημασίας, καθώς κάθε τεχνολογία θεωρείται ειδική για κάποια προβλήματα και λιγότερο απαραίτητη για κάποια άλλα. Σε κάθε περίπτωση η γιατρός κάνει την μελέτη του περιστατικού και αποφασίζει τις παραμέτρους.

Πιο ειδικά το Endola διαθέτει:

Hi-Fu-Εστιασμένο Υπέρηχο: Η τεχνολογία των εστιασμένων Υπερήχων δρα βάθος 4-13 χιλιοστά, αυξάνει την θερμοκρασία των λιποκυττάρων και δημιουργεί μικροφυσαλίδες αέρα που καταστρέφουν την κυτταρική τους μεμβράνη. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων εκχέεται στον εξωκυττάριο χώρο και απομακρύνεται μέσω της λέμφου.  Από την πρώτη συνεδρία θα απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Low light Laser: Είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιατρική. Στην Αισθητική Ιατρική, εκμεταλλευόμαστε την δράση των LLL (Low Light Laser) στο επίπεδο του χορίου. Εκεί δηλαδή που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και αυξητικών παραγόντων που βοηθούν στην αναδόμηση, επούλωση και αποκατάσταση γενικότερα των φθορών του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες-RF: Είναι η τεχνολογία που ενεργοποιεί μηχανισμούς επιδιόρθωσης στο χόριο και τον λιπώδη ιστό, αυξάνοντας την θερμοκρασία από το εσωτερικό βαθιά προς τα επάνω,  αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί σύσπαση των ινών του κολλαγόνου δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα  σύσφιξης. Αξιοσημείωτη είναι και η αναπλαστική δράση με την  ενεργοποίηση παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τέλος η δράση των Ραδιοσυχνοτήτων στο υποδόριο λίπος , αυξάνει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα λιπόλυση.

Vacuum: Πρόκειται για ρυθμική αναρρόφηση που σκοπό έχει την αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και την γρήγορη παροχέτευση τοξινών και λιποκυττάρων. Ένα Roller-System κυλά πάνω στο δέρμα, κάνοντας ταυτόχρονη αναρρόφηση σε ένταση ανάλογη του προβλήματος που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

 

 
 
Εξασφαλίστε το πακέτο γνωριμίας Απριλίου και κάντε χρήση όποτε εσείς θέλετε χωρίς καμία δέσμευση.
Συμπληρώστε την παρακάτω *Call back φόρμα επικοινωνίας.

*Ένας εκπρόσωπος του Doctor Care θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες.

 
καλέστε για ραντεβού