Για 'Ανδρες & Γυναίκες

1 εφαρμογή

€90
  • (Αρχική τιμη 250€)

4 Εφαρμογές

€300
  • (Αρχική τιμη 1000€)

Στα Dermatic Care βάζουμε στον “πάγο” το επίμονο τοπικό πάχος με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis). Η Κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους με μη επεμβατικό τρόπο.


Η μέθοδος ανακαλύφθηκε από ιατρικές ερευνητικές ομάδες του Harvard και βασίστηκε στο αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: το ψύχος! Διαπιστώθηκε λοιπόν από τις επιστημονικές μελέτες, ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να βλάπτονται οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος. Τα νεκρά λιποκύτταρα στην συνέχεια αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο και δια της λεμφικής οδού.


Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται η Cryolipolysis ;
Κοιλιά, στομάχι, γλουτοί (ψωμάκια ), μηροί (έσω μέρος, πρόσθιο, οπίσθιο), πλαϊνά πλάτης (love handles) και πλαϊνά μέσης, γόνατα, μπράτσα.


Πως γίνεται η θεραπεία Cryolypolysis; Είναι επώδυνη ;
Αρχικά γίνεται η εκτίμηση, οι μετρήσεις και η συμβουλευτική ενημέρωση από την ιατρό. Δεν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, παρά μόνο μία ειδική κρυοανθεκτική μεμβράνη προστασίας του δέρματος στην περιοχή θεραπείας.


Στην συνέχεια εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα με την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου 1 ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.
Αρκεί λοιπόν ένα διάλειμμα μιας ώρας από την καθημερινότητά σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος!


Υπάρχουν παρενέργειες; Απαιτείται χρόνος ανάρρωσης;
Η Cryolypolysis αποτελεί εξαιρετικά ασφαλή, μη επεμβατική μέθοδο εξάλειψης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες.
Ήπιας μορφής ερύθημα μπορεί να επιμείνει για κάποιες μόνο ώρες. Άλλες πιθανές τοπικές επιπτώσεις είναι μικρού βαθμού εκχυμώσεις, μειωμένη αισθητικότητα (μούδιασμα), κνησμός και τοπικό οίδημα, που όμως είναι πλήρως αναστρέψιμες.


Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.


Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ; Ποιά είναι η συχνότητα των θεραπειών ;
Η θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται 1 έως 2 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα με μεσοδιάστημα περίπου 45 ημερών.


Πόσο άμεσα είναι  τα αποτελέσματα της Cryolipolysis και πόσο διαρκούν;
Με κάθε θεραπεία  Cryolipolysis εκτιμάται ότι καταστρέφεται το 30% του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή, γι’ αυτό και κατά περίπτωση μπορεί να απαιτηθεί επανάληψη της θεραπείας. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά 30-40 ημέρες μετά την συνεδρία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο και απτό σε 60-90 ημέρες.


Το αποτέλεσμα διατηρείται ακέραιο, καθώς ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή θεραπείας μειώνεται οριστικά.
Η μέθοδος δηλαδή καταστρέφει τα λιποκύτταρα, δεν τα μικραίνει! Ωστόσοείναι σημαντικό να προσέχετε την νέα σας γραμμή υιοθετώντας μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.Ελατε σημερα κιολας να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα,οριστικα!!

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρων σας ή καλέστε μας στο 2100 100 150

*Ένας εκπρόσωπος του Derma Clinic θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει το ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες σας σχετικά με την τρέχων προσφορά

 
καλέστε για ραντεβού