Ο ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ


Τι είναι ο κρουστικός υπέρηχος
Μία από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται κατά του τοπικού πάχους είναι οι υπέρηχοι. Υπάρχουν πολλά είδη υπερήχων, με διαφορετικά μήκη κύματος και δράση. Μία κατηγορία υπερήχων που χρησιμοποιείται στα μηχανήματα λιπόλυσης είναι οι υπέρηχοι υψηλής συχνότητας με μεγάλη ισχύ, που θεωρείται ότι καταστρέφουν το λιποκύτταρο.


Τι είναι η κυτταρίτιδα και πως δρα ο υπέρηχος
Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι μαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή ενδογενής αλλαγή στην όψη του δέρματος.
Στη συγκεκριμένη κατάσταση συμβάντων μετατροπές στο λιπώδη ιστό, στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα, στη σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την όψη του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας. Η δράση των υπερήχων φτάνει σε βάθος 1,5 εκ. στο δέρμα και διαλύει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το λίπος εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και καταλήγει στο συκώτι, όπου μεταβολίζεται.


Πως λειτουργεί ο κρουστικός υπέρηχος
Ο κρουστικός υπέρηχος δρα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, στοχεύονταςστο χόριο και τον λιπώδη ιστό.
Διαθέτει σύστημα εντοπισμού του λίπους ανά 3 χιλιοστά, το οποίο εξασφαλίζει την ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας των υπερήχων στην περιοχή του σώματος όπου γίνεται η θεραπεία. Ο κρουστικός υπέρηχος μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνειτην εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και η μέση.


Ποια είναι τα αποτελέσματα
- Μείωση αποθεμάτων λίπους
- Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
- Αναζωογονημένο και απαλό δέρμα
- Σύσφιξη του συνδετικού ιστού
- Μείωση πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές – λέπτυνση

 

Τι είναι το Endola;
Είναι ένα μηχάνημα νέας γενιάς, που συνδυάζει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα, τέσσερις τεχνολογίες, ώστε να έχουμε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Οι τεχνολογίες που παρέχονται στις κεφαλές του Endola, μπορούν να δράσουν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, και μάλιστα με εντάσεις και χρόνους της επιλογής μας, ανάλογα το περιστατικό.

Μπορεί να εφαρμοστούν στο σώμα και το πρόσωπο εξίσου αποτελεσματικά. Η ρύθμιση των διαφόρων παραμέτρων είναι μέγιστης σημασίας, καθώς κάθε τεχνολογία θεωρείται ειδική για κάποια προβλήματα και λιγότερο απαραίτητη για κάποια άλλα. Σε κάθε περίπτωση η γιατρός κάνει την μελέτη του περιστατικού και αποφασίζει τις παραμέτρους.

Πιο ειδικά το Endola διαθέτει:

Hi-Fu-Εστιασμένο Υπέρηχο: Η τεχνολογία των εστιασμένων Υπερήχων δρα βάθος 4-13 χιλιοστά, αυξάνει την θερμοκρασία των λιποκυττάρων και δημιουργεί μικροφυσαλίδες αέρα που καταστρέφουν την κυτταρική τους μεμβράνη. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων εκχέεται στον εξωκυττάριο χώρο και απομακρύνεται μέσω της λέμφου.  Από την πρώτη συνεδρία θα απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Low light Laser: Είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιατρική. Στην Αισθητική Ιατρική, εκμεταλλευόμαστε την δράση των LLL (Low Light Laser) στο επίπεδο του χορίου. Εκεί δηλαδή που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και αυξητικών παραγόντων που βοηθούν στην αναδόμηση, επούλωση και αποκατάσταση γενικότερα των φθορών του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες-RF: Είναι η τεχνολογία που ενεργοποιεί μηχανισμούς επιδιόρθωσης στο χόριο και τον λιπώδη ιστό, αυξάνοντας την θερμοκρασία από το εσωτερικό βαθιά προς τα επάνω,  αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί σύσπαση των ινών του κολλαγόνου δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα  σύσφιξης. Αξιοσημείωτη είναι και η αναπλαστική δράση με την  ενεργοποίηση παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τέλος η δράση των Ραδιοσυχνοτήτων στο υποδόριο λίπος , αυξάνει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα λιπόλυση.

Vacuum: Πρόκειται για ρυθμική αναρρόφηση που σκοπό έχει την αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και την γρήγορη παροχέτευση τοξινών και λιποκυττάρων. Ένα Roller-System κυλά πάνω στο δέρμα, κάνοντας ταυτόχρονη αναρρόφηση σε ένταση ανάλογη του προβλήματος που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρων σας ή καλέστε μας στο 2100 100 150

*Ένας εκπρόσωπος του Derma Clinic θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει το ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες σας σχετικά με την τρέχων προσφορά

 
καλέστε για ραντεβού