ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΛΑΜΨΗ
Το νεανικό δέρμα έχει την ιδιότητα να ενυδατώνεται αποτελεσματικά με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος, ενός φυσικού σακχάρου που συγκρατεί την υγρασία.
Με την πάροδο του χρόνου, το υαλουρονικό οξύ μειώνεται, και έτσι το δέρμα σταδιακά αφυδατώνεται, χάνει τον όγκο του και την ελαστικότητά του, ενώ εμφανίζονται στο πρόσωπο πτυχώσεις και ρυτίδες.

Χάρη στην αναπλήρωση του χαμένου υαλουρονικού οξέως, το δέρμα ενυδατώνεται εσωτερικά, ο όγκος του προσώπου αποκαθίσταται, οι ρυτίδες λειαίνονται, τα ζυγωματικά ανασχηματίζονται και επανέρχονται οι νεανικές αναλογίες στο πρόσωπο. 


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, η ίδια για κάθε άτομο. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες καθορίζονται από πολλαπλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, ο τύπος του δέρματος, το σχήμα του προσώπου, η διατροφή, το κάπνισμα, κλπ.
Στα doctor care, πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος από έμπειρο δερματολόγο, ώστε να αναλυθούν οι ανάγκες του προσώπου σας, που είναι σε κάθε περίπτωση μοναδικές.
Μετά τον δερματολογικό έλεγχο, ακολουθεί η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως, στα σημεία που θα επιλεγούν κατόπιν βέβαια συζήτησης και συνεννόησης με εσάς. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ενέσιμη, και γίνεται με μια πολύ λεπτή βελόνα, μέσω της οποίας εγχύεται το υαλουρονικό οξύ κάτω από την επιδερμίδα.
Στα Doctor Care χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμα υαλουρονικά, και η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους και εξειδικευμένους δερματολόγους.
Το υαλουρονικό οξύ έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, καθότι συγκρατεί και ελέγχει στους ιστούς τα μόρια του νερού, επιβραδύνει την διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα, συνεισφέρει στην σύνδεση των ινών κολαγόνου και ελαστίνης , εμποδίζει την μετατροπή του κολλαγόνου σε αδιάλυτο, και αυξάνει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος.
 ◉ Πριν τη θεραπεία, πραγματοποιείται δερματολογική εξέταση με τη χρήση εξελιγμένου ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ. Έτσι γνωρίζουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τις ελλείψεις που έχει το πρόσωπό σας, σε ΟΛΑ τα στρώματα του δέρματος, και εφαρμόζουμε τη θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ στα σημεία που απαιτείται!
 ◉ Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 ◉ Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο δερματολόγο.
 ◉ Τα σκευάσματα υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας, και βεβαίως διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
 ◉ Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 ◉ Τα αποτελέσματα είναι φυσικά και άμεσα ορατά.
 ◉ Δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 ◉ Δεν υπάρχει πόνος μετά τη θεραπεία.
 ◉ Τα αποτελέσματα, ανάλογα με την εφαρμογή και το άτομο, διαρκούν έως και 1 έτος.


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 ◉ Βαθιά ενυδάτωση δέρματος.
 ◉ Λείανση των ρυτίδων.
 ◉ Αποκατάσταση του όγκου του προσώπου εκεί που χρειάζεται.
 ◉ Ανασχηματισμός ζυγωματικών.
 ◉ Επαναφορά αναλογιών προσώπου.
 ◉ Επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την ανανέωση πολλών περιοχών του προσώπου, όπως:
 ◉ σε ρυτίδες μετώπου,
 ◉ σε ρυτίδες μεσόφρυου
 ◉ σε ρυτίδες ματιών
 ◉ στους μαύρους κύκλους (κάτω από τα μάτια)
 ◉ στα ζυγωματικά (μήλα)
 ◉ σε ρυτίδες στόματος
 ◉ σε ρυτίδες παρειών (ρινοπαρειακές αύλακες)
 ◉ σε ρυτίδες χειλιών και ρυτίδες του καπνιστή
 ◉ στα χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)
 ◉ για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου
 ◉ σε ουλές ακμής
Ωστόσο, η εφαρμογή του δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά επεκτείνεται και στο σώμα, βελτιώνοντας για παράδειγμα το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών.


ΙΔΑΝΙΚO ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ
Στην περίπτωση της ανόρθωσης των γλουτών, αποτελεί επίσης  ιδανική τεχνική για όσους στερούνται επαρκούς ποσότητας λίπους και για το λόγο αυτό χρειάζονται τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος προσθέτουν τον απαιτούμενο όγκο, χαρίζοντας μια πιο συμμετρική εμφάνιση. Η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή, καθώς πραγματοποιούνται στο ιατρείο, με χρήση τοπικής αναισθησίας, όπως όλες, άλλωστε, οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρων σας ή καλέστε μας στο 2100 100 150

*Ένας εκπρόσωπος του Derma Clinic θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει το ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες σας σχετικά με την τρέχων θεραπεία.

 
καλέστε για ραντεβού