Τηλεφωνικό Κέντρο 2315 555 555
Doctor Care Πάντα δίπλα σας!

Εταιρική Ευθύνη


Η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care με απόλυτο σεβασμό στον Άνθρωπο και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντί του μέσα από το χώρο που υπηρετεί, δεν περιορίζεται στο αυστηρό πλαίσιο του Ιατρικού έργου της. Για τους Ανθρώπους του Doctor Care η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί συνειδητή επιλογή, πέρα από τις Ηθικές και Κοινωνικές Αξίες που διέπουν την εταιρία.

Με αυτή τη φιλοσοφία και στάση ζωής, προχωρούμε στην υλοποίηση ενός πολυδιάστατου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που άλλοτε είναι ad hoc-όταν ανταποκρινόμαστε σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικής βοήθειας και άλλοτε με τη μορφή συγκεκριμένων δεσμεύσεων προς Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία κλπ,  διαχρονικά.

Με βάση την πρακτική της σύγχρονης Εταιρικής Διακυβέρνησης, σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινωνία, η Πρότυπη Μονάδα Doctor Care έχει ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της εκπονήσει σχέδιο σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων με εφαρμογή στους πυλώνες της Αγοράς και της Αειφόρου Ανάπτυξης, των εργαζομένων, του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινωνιών με αποδέκτη πάντα τον Άνθρωπο.

Για το τέλος του 2016 και για το πρώτο εξάμηνο του 2017 προγραμματίζουμε:

  • Οργάνωση εκλαϊκευμένων ιατρικών εκδηλώσεων σε δήμους της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση της προληπτικής ιατρικής
  • Εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ κ.λ.π.)
  • Διοργάνωση Ημερίδων αναφορικά με καίρια θέματα που απασχολούν το ευρύ κοινό
  • «Υγειονομική Υιοθεσία» συλλόγων που προσφέρουν κοινωνικό έργο. Όπως, ορφανοτροφεία, κέντρα περίθαλψης ηλικιωμένων, κέντρα υποστήριξης της ανύπαντρης μητέρας.