Οι εγχύσεις λείανσης των ρυτίδων με βοτουλινική τοξίνη, από το 1993, αποτελούν σταθερά τη Νο1 μη επεμβατική θεραπεία ομορφιάς, κάτι που αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης όσων την επιλέγουν. Άλλωστε είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυναμικές ρυτίδες, δηλαδή τις βαθιές γραμμές έκφρασης που δημιουργούνται λόγω συσπάσεων που κάνουν οι μύες τη στιγμή που συνοφρυωνόμαστε, γελάμε, κοιτάζουμε έκπληκτοι ή εμφανίζουμε άρνηση. Είναι το πρώτο και μοναδικό υλικό που είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τη λείανση των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου, καθώς και για το «πόδι της χήνας» (ρυτίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών).


Μετά από 30 και πλέον χρόνια εφαρμογής, η τεχνική των εγχύσεων έχει τελειοποιηθεί και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, χωρίς πόνο και χωρίς ίχνη που να προδίδουν τη διαδικασία. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο φρέσκο και ξεκούραστο, και η φυσικότητα στην έκφραση διατηρείται.


Όταν γελάμε, συνοφρυωνόμαστε ή παίρνουμε οποιαδήποτε έκφραση στο πρόσωπό μας, τα νεύρα απελευθερώνουν έναν χημικό νευροδιαβιβαστή, γνωστό ως ακετυλχολίνη, που δίνει το σήμα στους μυς να συσπαστούν. Η βοτουλινική τοξίνη είναι πρωτεΐνη που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και έχει την ικανότητα να επιτυγχάνει διακοπή ή μείωση της μυϊκής σύσπασης, μπλοκάροντας τη μετάδοση του σήματος.


Η ουσία εγχέεται στα σημεία εκείνα που εμφανίζουν μεγάλη κινητικότητα και προξενούν έτσι ρυτίδωση, χωρίς όμως να αδρανοποιεί το μυϊκό σύστημα του προσώπου. Με τον τρόπο αυτόν, μειώνει ή εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας». Με τις σύγχρονες τεχνικές και την αναπροσαρμογή της δοσολογίας, οι μύες απλά χαλαρώνουν και το δέρμα παραμένει λείο, απαλό και λαμπερό, χωρίς τίποτα πια να θυμίζει παλαιότερες τεχνικές που παρεμελούσαν το φυσικό αποτέλεσμα και δημιουργούσαν «παγωμένο πρόσωπο».


Το botox αποτελεί μια από τις πιο γνωστές θεραπείες για τις ρυτίδες έκφρασης στην κοσμητική δερματολογία, ενώ εφαρμόζεται και σε μεγάλο αριθμό ιατρικών παθήσεων, όπως για παράδειγμα στην υπεριδρωσία, στο βλεφαρόσπασμο, κλπ.  χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ  εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ σκευάσματα (πχ. Allergan, Dysport Ipsen), και η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους και εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.
 ◉ Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται δερματολογική εξέταση.
 ◉ Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη .
 ◉ Τα σκευάσματα botox που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας, και βεβαίως διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
 ◉ Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 ◉ Δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 ◉ Δεν υπάρχει πόνος μετά τη θεραπεία.
 ◉ Τα αποτελέσματα, ανάλογα με την εφαρμογή, διαρκούν έως και  6 μήνες.

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρων σας ή καλέστε μας στο 2100 100 150

*Ένας εκπρόσωπος του Derma Clinic θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει το ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες σας σχετικά με την τρέχων θεραπεία.

 
καλέστε για ραντεβού