Το Δερματολογικό Τμήμα Doctor Care παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο στον τομέα της κλινικής επεμβατικής, όσο και της αισθητικής δερματολογίας.

Το Τμήμα στελεχώνουν διακεκριμένοι και με πολυετή εμπειρία ειδικοί επιστήμονες, με σκοπό την παροχή υψηλών επιστημονικών υπηρεσιών για όλο το φάσμα των δερματολογικών παθήσεων.

Το δερματολογικό ιατρείο του Doctor Care στοχεύει να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για την ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία .

Τί είναι η Ακμή?

 

Η ακμή είναι μια ασθένεια που επηρεάζει τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος. Οι πόροι του δέρματος συνδέονται με τους σμηγματογόνους αδένες κάτω από το δέρμα. Αυτοί οι αδένες παράγουν μια ελαιώδη ουσία που ονομάζεται σμήγμα. Οι πόροι συνδέονται με τους αδένες από ένα κανάλι που ονομάζεται τριχοθυλάκιο. Μέσα στα θυλάκια, το σμήγμα μεταφέρει τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος.

Μια λεπτή τρίχα επίσης μεγαλώνει μέσω του θύλακα. Όταν το θυλάκιο του αδένα του δέρματος φράζει, δημιουργούνται βλάβες ακμής.

Η ακμή συνήθως αναπτύσσεται στο πρόσωπο, το λαιμό, την πλάτη, το στήθος, και τους ώμους. Η ακμή δεν είναι σοβαρή απειλή για την υγεία, αλλά μπορεί να προκαλέσει ουλές.

Πώς εκδηλώνεται η ακμή;

Για τη διάγνωση της ακμής, ο δερματολόγος θα εξετάσει πρώτα το δέρμα για να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για ακμή. Υπάρχουν παθήσεις που μοιάζουν με την ακμή. Αν έχετε ακμή, ο δερματολόγος θα:

Διαγνώσει το βαθμό της ακμής. Βαθμός 1 είναι ήπια ακμή. Βαθμός 4 είναι βαριάς μορφής ακμή.

Σημειώσει τι είδους ή είδη ακμής εμφανίζονται στο δέρμα.

Οι δερματολόγοι κατατάσσουν τους τύπους της ακμής σε τέσσερις βαθμούς ανάλογα με το πως εκδηλώνεται. Ο προσδιορισμός του βαθμού προκύπτει με απλή οπτική εξέταση του δέρματος.

Τα ειδικά κριτήρια που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των συμπτωμάτων της ακμής είναι:

◌ η παρουσία μη-φλεγμονωδών φαγέσωρων

◌ η παρουσία φλεγμονωδών φαγέσωρων

◌ η σοβαρότητα της έξαρσης

◌ η σοβαρότητα της φλεγμονής

◌ οι περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν ακμή

Τι είναι η φωτοδυναμική θεραπεία της ακμής;

Η φωτοδυναμική θεραπεία ακμής είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο της ακμής και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Δεν απαιτεί από του στόματος φαρμακευτική αγωγή ή μακροχρόνια λήψη αντιβιοτικών που απαιτεί αυστηρή συμμόρφωση και με κίνδυνο να δημιουργηθεί αντίσταση στα αντιβιοτικά και άλλες επιπλοκές.

Η φωτοδυναμική θεραπεία (PDT) είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική και ισχυρή θεραπεία στο ιατρείο. Η PDT θέτει υπό ελέγχο την επίμονα ενεργή ακμή, συνδυάζοντας το φως και ένα ειδικό διάλυμα που ενεργοποιείται από το φως στοχεύοντας και καταστρέφοντας την δραστηριότητα της ακμής. Η PDT εξαλείφει τα παλαιότερα σημάδια ακμής αφήνοντας το δέρμα λείο. Πλεονεκτήματα:

⚫ Ταχεία θεραπεία αλλοιώσεων της ακμής σε όλο το πρόσωπο

⚫ Δεν δημιουργούνται ουλές

⚫ Χωρίς χειρουργικές εκτομές

⚫ Δεν υπάρχουν συστημικές παρενέργειες

⚫ Το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο και νεότερο

Θεραπεία Ακμής

€49
  • (Αρχική τιμη 170€)

  • Περιλαμβάνει:
  • ◉ Kλινική δερματολογική εξέταση και εκτίμηση
  • ◉ Tεστ Βιοανάλυσης Ακμής
  • ◉ Μία συνεδρία Φωτοθεραπείας

Πακέτο Ακμής

€119
  • (Αρχική τιμη 320€)

  • Περιλαμβάνει:
  • ◉ Kλινική δερματολογική εξέταση και εκτίμηση
  • ◉ Tεστ Βιοανάλυσης Ακμής
  • ◉ 4 συνεδρίες Φωτοθεραπείας
Για να εξασφαλίσετε την προσφορά και να την κάνετε χρήση όποτε εσείς θέλετε* χωρίς καμία δέσμευση, στο Πολυϊατρείο μας στο Σύνταγμα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

*Ένας εκπρόσωπος του Doctor Care θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κλείσει το ραντεβού ή να σας λύσει τυχών απορίες σας σχετικά με την τρέχων προσφορά

 
καλέστε για ραντεβού ΤΩΡΑ στο: