6ο Πανελληνίο Συνεδρίο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2016 στη Θεσσαλονίκη  .
Το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων (ΕΕΑΕΝ). Η ΕΕΑΕΝ είναι εθνική εταιρεία μέλος τoυ World Stroke Organization (WSO) και της European Stroke Organization (ESO).
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανταλλαγή απόψεων που αφορούν τη διάγνωση, θεραπευτική αντιμετώπιση και αποκατάσταση στην εγκεφαλική ισχαιμία, αιμορραγία και τις αγγειακές εγκεφαλικές νόσους γενικότερα. Τα τελευταία χρόνια σημειώνονται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και νέες θεραπείες και πρακτικές είναι πλέον πραγματικότητα στην κλινική πράξη.
Η συζήτηση στα πλαίσια του Συνεδρίου είναι σημαντική για συναδέλφους πολλών ειδικοτήτων που σχετίζονται με το θέμα όπως νευρολόγοι, παθολόγοι, νευροχειρουργοί, αγγειοχειρουργοί, ακτινολόγοι, καρδιολόγοι, αιματολόγοι, φυσίατροι, γενικοί ιατροί κ.α..
Έχουν προσκληθεί εξειδικευμένοι ομιλητές στο θέμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παρακαλώ, βρείτε επισυναπτόμενο το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων.

 

Η ενημέρωση των μελών σας με μια πιθανή ανάρτηση στον ιστότοπό σας, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε, είναι εξαιρετικά σημαντική. Παραμένουμε στη διάθεσή σας, και για δικές σας προτάσεις και ο,τιδήποτε κρίνετε ότι μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία του Συνεδρίου. 

 

Πηγή: iatrikanea.gr