Συνεργασία DOCTOR CARE – GENERALI

Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας DOCTOR CARE ξεκινά ως ειδικό συμβεβλημένο Πολυϊατρείο, επίσημη συνεργασία με τον Ασφαλιστικό Όμιλο GENERALI, ο οποίος κατέχει τη δεύτερη θέση Πανευρωπαϊκά.

Η σύμβαση προβλέπει την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο DOCTOR CARE για όλες τις ασφαλισμένες γυναίκες που εντάσσονται στο ασφαλιστικό πρόγραμμα «Health Keeper» της Generali με αποκλειστικότητα στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων–Μενεμένης, Θερμαϊκού, Θέρμης, Καλαμαριάς,  Κορδελιού–Ευόσμου, Νέαπολης–Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Health Keeper, ο απόλυτος φύλακας Υγείας, σχεδιάστηκε ειδικά από τη GENERALI με στόχο να φροντίζει για το ΕΥ ΖΗΝ των ασφαλισμένων της, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της για ολιστική προσέγγιση της υγείας. Δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, παρέχει ολοκληρωμένη Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Προς αυτή την κατεύθυνση η σύναψη της νέας συνεργασίας με το DOCTOR CARE εξασφαλίζει στις ασφαλισμένες του Προγράμματος, τις μέγιστες παροχές Πρωτοβάθμιας υγείας στο μεγαλύτερο Πολυϊατρείο των Βαλκανίων, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή 07:30 έως 21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Οι ασφαλισμένες της GENERALI,  μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 70 κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, στις εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής κτιριακές εγκαταστάσεις του DOCTOR CARE, οι οποίες εκτείνονται σε 1.700 τ.μ.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας, επιτρέπει στους ασφαλισμένους της GENERALI να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του DOCTOR CARE, καλώντας όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα στο τηλεφωνικό κέντρο του DOCTOR CARE 2315.555.555, e-mail: contact@doctorcare.gr.

Παράλληλα, η μετάβαση των ασφαλισμένων της GENERALI στο DOCTOR CARE είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται στη Ναύαρχου Κουντουριώτου & Παγγαίου 1, σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, έναντι του λιμένος, ενώ πλησίον υπάρχουν χώροι στάθμευσης 400 περίπου θέσεων.

Πηγή: Δελτίο Τύπου DoctorCare