Συνεργασία DOCTOR CARE – ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας DOCTOR CARE ξεκινά επίσημη συνεργασία με την ασφαλιστική  εταιρεία ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως ειδικό συμβεβλημένο Πολυϊατρείο.

Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη προασφαλισιτκού ελέγχου για τους ενδιαφερόμενους να ασφαλιστούν στην ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, προνομιακό τιμοκατάλογο και παροχές προστιθέμενης αξίας στο DOCTOR CARE για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 70 κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, στις εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής κτιριακές εγκαταστάσεις του DOCTOR CARE, οι οποίες εκτείνονται σε 1.700 τ.μ. Το Πολυϊατρείο λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 -21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας, επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του DOCTOR CARE, καλώντας όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα στην «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας», στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του DOCTOR CARE 2315.555.555, e-mail: contact@doctorcare.gr.

Παράλληλα, η μετάβαση των πελατών της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο DOCTOR CARE είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται στη Ναύαρχου Κουντουριώτου & Παγγαίου 1, σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, έναντι του λιμένος, ενώ πλησίον υπάρχουν χώροι στάθμευσης 400 περίπου θέσεων.

Η συνεργασία της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με το DOCTOR CARE, το μεγαλύτερο πολυϊατρείο των Βαλκανίων, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι η ίδια, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της «Δυναμικά μαζί, κοντά σας ό,τι κι αν τύχει» με την επίτευξη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους φορείς υγείας προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους της. 

Ο Πρόεδρος του DOCTOR CARE κ. Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης σε δήλωσή του, σχετικά με την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τονίζει: «Η συμφωνία με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μίας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική του DOCTOR CARE για την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε προνομιακές τιμές για όλους τους πολίτες. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο. Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου».   

Πηγή: Γραφείο Τύπου Doctor Care