Προσφορά Εξετάσεων Προληπτικού Ελέγχου για την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης

Εξέταση προληπτικού ελέγχου για όλους σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνει τα κάτωθι:

Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Δερματολόγο, και πακέτο εξέτασης το οποίο περιλαμβάνει:

  • Πλήρες αιματολογικό πακέτο Γενική αίματος, Αντιπυρηνικά Αντισώματα, Test ρευματοειδούς αρθρίτιδας, Ταχύτητα Καθίζησης, Ποσοτική εξέταση αντιδρώσας πρωτεΐνης C στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ

Η ανωτέρω προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν έως τις 14 Νοεμβρίου 2016 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 2315 555 555, ή μέσω e-mail: contact@doctorcare.gr.

Η ανωτέρω προσφορά προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

 

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015,  καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα.  Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

Πηγή: Δελτίο Τύπου DoctorCare