Προσφορά Εξετάσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

H Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS εορτάστηκε για πρώτη φορά το 1988. Έκτοτε, κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως ποικίλες δράσεις και ενημερωτικές καμπάνιες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS και την υποστήριξη των ατόμων με HIV και AIDS.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σχεδόν 37 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζούσαν με HIV στα τέλη του 2015.

«Μηδενίζουμε τις νέες μολύνσεις, μηδενίζουμε τους θανάτους από AIDS, μηδενίζουμε τις διακρίσεις»

Το μήνυμα της 1ης Δεκεμβρίου για την HIV λοίμωξη/AIDS, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόληψη των νοσημάτων, τη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στον πληθυσμό της χώρας, την εξάλειψη των ανισοτήτων στην υγεία και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για υιοθέτηση υγιών και ασφαλών στάσεων και συμπεριφορών, οι οποίες προστατεύουν και βελτιώνουν το επίπεδο υγείας του.

Με αφορμή τον εορτασμό της 1ης Δεκεμβρίου 2017 ως  Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ΑIDS το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE, βαθειά ευαισθητοποιημένο και με την πεποίθηση ότι η πρόληψη είναι το κύριο μέσο προάσπισης της υγείας μας, προσφέρει από 1 Δεκέμβριου – 30 Δεκέμβριου, το παρακάτω πακέτο εξετάσεων, σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή:

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

  • Ηπατίτιδα Β (HBsAg)
  • Ηπατίτιδα C (Anti – HCV)
  • AIDS (HIV 1 – 2)
  • Σύφιλη (VDRL)

ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 22€

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2315 555 555