Προσφορά εξετάσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Στόχος των δύο οργανώσεων, να στρέψουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα και το περιβάλλον του. Οι δύο οργανώσεις «τρέχουν» το φιλόδοξο πρόγραμμα «2020: Δικαίωμα στην Όραση», με σκοπό τον δραστικό περιορισμό των τυφλών ως το 2020.

Ο τακτικός και συνεχής οφθαλμολογικός έλεγχος, καθώς και η υγιεινή και φροντίδα των οφθαλμών και της όρασης, συμβάλλουν στην πρόληψη και στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναφέρει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, η οποία σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), και την Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α.), με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, παρέχει χρήσιμες οδηγίες – συμβουλές για την υγιεινή και φροντίδα των ματιών, την ορθή και ασφαλή χρήση καλλυντικών, φακών επαφής και γυαλιών, την προστασία από αλλεργίες, κ.α.

Με αφορμή τον εορτασμό της 12ης Οκτωβρίου 2017 ως  Παγκόσμιας Ημέρας Όρασης το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE, βαθειά ευαισθητοποιημένο και με την πεποίθηση ότι η πρόληψη είναι το κύριο μέσο προάσπισης της υγείας μας, προσφέρει από 12-31 Οκτωβρίου, το παρακάτω πακέτο εξετάσεων, σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή:

ΠΛΗΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

  • Μέτρηση οπτικής οξύτητας
  • Μέτρηση Διάθλασης
  • Τονομέτρηση
  • Βιομικροσκόπηση (έλεγχος με μικροσκόπιο των πρόσθιων μορίων)
  • Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Εξειδικευμένο Οφθαλμίατρο

ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 27€

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 12 – 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

 ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2315 555 555