Προσφορά εξετάσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του προστάτη

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη γιορτάζεται στις 15 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο. Καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από τον καρκίνο του προστάτη, σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότεροι από 100.000 άνδρες στο δυτικό κόσμο και άγνωστος αριθμός στον υπόλοιπο, πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο του προστάτη, ο οποίος μπορεί να θεραπευθεί στο 70% των περιπτώσεων, αν διαγνωστεί έγκαιρα. Γι’ αυτό καλείται ο ανδρικός πληθυσμός άνω των 50 ετών να επισκέπτεται κάθε χρόνο τον ουρολόγο του και να υποβάλλεται σε δακτυλική εξέταση του προστάτη και μέτρηση του προστατικού καρκινικού δείκτη (PSA).

Με αφορμή τον εορτασμό της 15ης Σεπτεμβρίου 2017 ως  Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη, το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE, βαθειά ευαισθητοποιημένο και με την πεποίθηση ότι η πρόληψη είναι το κύριο μέσο προάσπισης της υγείας μας, προσφέρει από 15-30 Σεπτεμβρίου, το παρακάτω πακέτο εξετάσεων, σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή:

CHECK UP Ανδρών

  • PSA
  • Υπέρηχος Προστάτη
  • Αξιολόγηση από Γενικό Ιατρό

ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 22€

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 15 – 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

 ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2315 555 000