Προληπτικός έλεγχος Καρδιάς με ειδικές προσφορές από το Doctor Care

Εξέταση προληπτικού ελέγχου για όλους σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνειι:

  • Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Καρδιολόγο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Ουρία Αίματος, HDL, LDL στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όλους όσους καλέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου 2016 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 2315 555 555, ή μέσω e-mail: contact@doctorcare.gr.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οικογένεια του Doctor Care αγκαλιάζει την προσπάθεια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Συνεργώ Κοινωνικά» προσφέροντας σε όσους επιλέξουν να πραγματοποιήσουν την προσφορά προληπτικού ελέγχου για την Παγκόσμια Ημέρα της Καρδίας στο Doctor Care, δώρο μια χειροποίητη υφασμάτινη καρδιά, την οποία κατασκευάζουν με υλικά της «Coco-Mat» και από την οποία ζουν σήμερα 14 οικογένειες. Ας βοηθήσουμε όλοι λοιπόν να γίνουν 15. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς γιορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου και είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη παρέμβαση έναντι των καρδιαγγειακών παθήσεων. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν μια από τις κύριες αιτίες θνησιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς εκτιμάται ότι ένας στους τρεις θανάτους παγκοσμίως οφείλεται σε καρδιακή νόσο και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο,  ενώ τα καρδιαγγειακά νοσήματα στερούν κάθε χρόνο τη ζωή σε περίπου 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

                “Καρδίην μή εσθίειν…” (Μην «τρως» την καρδιά σου)

                                                                                                   Πυθαγόρας

Η ανωτέρω προσφορά προληπτικού ελέγχου εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

 

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015,  καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα.  Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο παρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου DoctorCare