Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής Προληπτικός έλεγχος με ειδικές προσφορές από το Doctor Care

Εξέταση προληπτικού ελέγχου για όλους σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού έλεγχου περιλαμβάνει τα κάτωθι:

Εξέταση από κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, και πακέτο εξέτασης το οποίο περιλαμβάνει:

  • Είτε αιματολογικό πακέτο πλήρες Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ηπατικοί Δείκτες (Sgot, Sgpt), Κρεατινίνη, Ουρία Αίματος, Γενική αίματος, Φερριτίνη, Σίδηρο, Φυλλικό οξύ, μέτρηση μάζας σώματος (ΒΜΙ) καθώς και Λιπομέτριση στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.
  • Είτε αιματολογικό πακέτο απλό Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, μέτρηση μάζας σώματος (ΒΜΙ) καθώς και Λιπομέτριση στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν έως τις 18 Οκτωβρίου 2016 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο: 2315 555 555, ή μέσω e-mail: contact@doctorcare.gr.

Η προσφορά προληπτικού ελέγχου εντάσσεται  στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής. Το Doctor Care παραμένει  πιστό στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

Το Πολυϊατρείο Doctor Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2015,  καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των Ιατρικών Ειδικοτήτων, αποτελούμενο από 26 Ιατρικά Τμήματα.  Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Θεσσαλονίκης έναντι του λιμένος με εύκολο πάρκινγκ (5 ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα του) αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Doctor Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με οικονομικά προσιτό κόστος. Παράλληλα, παρακολουθεί στενά κάθε διεθνή ιατρική εξέλιξη και εφαρμόζει άμεσα κάθε νέα μέθοδο που διευκολύνει τους ασθενείς στοχεύοντας στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης.

Πηγή: Γραφείο Τύπου DoctorCare